WPM® Crack Inducer pasūtīšana un uzstādīšana
WPM® Crack Inducer

Inovatīvais WPM® Crack Inducer jeb plaisu veidotāja profils ir izstrādāts, lai kontrolētu rukuma plaisas pazemes dzelzsbetona konstrukcijās. Plaisu veidotāja profils nevājina konstrukciju un nodrošina plaisas ūdensnecaurlaidību. Crack Inducer profilu var izmantot gan sienu, gan grīdas segumiem.

Šajā rakstā īsumā uzzināsiet par WPM® Crack Inducer profila īpašībām, kā arī par to pasūtīšanu un montāžu. 

IZVĒLIETIES PIELIETOJUMA MĒRĶI


Pirms pasūtīšanas jums ir jānoskaidro pazemes betona konstrukcijas tilpums jūsu projektā un jāzina, vai vēlaties produktu izmantot grīdā, sienā vai abās vienlaicīgi. Ja runa ir par sienu, jums palīdzēs 3D Crack Inducer kalkulators, parādot plaisu veidotāja atrašanās vietas un aprēķinot daudzumus; papildus tam varēsiet noskaidrot fāžu līstu un salaiduma šuvju profilu daudzumus. Ja runa ir par grīdas segumu, tad šeit kalkulators vēl nepalīdzēs, taču atbildes sniegs mūsu zinošā Primostar komanda. Crack Inducer pārsegi tiek izgatavoti atbilstoši jūsu konstrukcijai.

WPM® Crack Inducer
sienā
WPM® Crack Inducer
griestos un starpgriestos
WPM® Crack Inducer 
grīdā

PASŪTĪJUMA PIEGĀDE


WPM® Crack Inducer produkcija noliktavā ir pieejama uzreiz, bet, ja nepieciešams, mēs varam tos izgatavot atbilstoši objekta īpatnībām. Plaisu veidotāja profili ir iepakoti kartona kastē kopā ar nepieciešamajiem līmmateriāliem, skavām, skrūvēm un pārsegiem. Kastē esošais profils ir jāsamontē būvlaukumā, taču, šādi iepakojot, tiek ietaupītas transporta izmaksas, jo kastē viss nepieciešamais ir cieši iepakots.

Tiklīdz pasūtījums ir iesniegts un informācija par to nonākusi līdz mūsu komandai, saņemsiet to 1–3 darba dienu laikā atkarībā no atrašanās vietas. Harju apriņķī jūsu pasūtījums var tikt piegādāts pat pāris stundu laikā.

Mūsu komanda ir elastīga un vienmēr gatava palīdzēt. Ja pasūtījums ir steidzams, mēs to ņemam vērā un esam gatavi to nodot kurjeram vai, ja nepieciešams, piegādāt paši. 

MONTĀŽA


Montāžas metodes sienām, starpsienām un grīdām ir atšķirīgas. Jums ir jāievēro mūsu komandas, kas ir savas jomas eksperti, norādījumi. 

Pamatprincipi ir vienkārši – WPM® Crack Inducer savā starpā ir pareizi jāsavieno. Profila galos ir pārklājuma daļa, kas ar līmi un skavām vai skrūvēm jāpiestiprina pie nākamā profila. Esiet uzmanīgi un piesardzīgi un mēģiniet montāžu veikt tā, lai profili netiktu bojāti! Profils taisni un pareizi ar sasiešanas stiepli ir jāsavieno ar armatūru. Fāžu līstes jāuzstāda atbilstoši pārsegiem, un neaizmirstiet, ka ir svarīgi, vai plaisu veidotāja profils ir sienā vai grīdā – no tā ir atkarīgs uzstādīšanas veids. Iesakām izvairīties no uzkāpšanas uz profiliem un to pārliekas saliekšanas, jo tas var ietekmēt to darbību konstrukcijā.

KOPSAVILKUMS

Ir vērts paturēt prātā, ka jāvadās pēc sava projekta, bet, ja rodas problēmas, droši lūdziet palīdzību mūsu ekspertiem. Mēs vienmēr esam gatavi atbalstīt jūs šajā ceļā, un, jo ātrāk jūs mūs iesaistīsiet, jo labāku risinājumu varēsim jums piedāvāt. 

Lai atvieglotu darbu, jums ir jāievēro vienkārši pamatprincipi, un, ja jums ir nepieciešama palīdzība, atrodamies tikai viena telefona zvana attālumā un vienmēr esam gatavi iesaistīties.


Dzintars Tuvikens  

Pārdošanas vadītājs 

   +371 2510 3150
  dzintars@primostar.lv

Es piekrītu, ka šī vietne saglabās informāciju, ko es sniedzu, lai atbildētu uz manu pieprasījumu.

Separate email addresses with a comma.


Atrisināsim jautājumu par liftu šahtām, kas laiž cauri ūdeni
Liftu šahtām