Kāpēc salaiduma šuvēs veidņu vietā izmantot WPM STOP-END profilu?
2022


Kas ir WPM STOP-END profils?

WPM STOP-END profils ir paredzēts ūdensnecaurlaidīgas salaiduma šuves izveidošanai grīdā, sienā vai griestos. Tas kļūst par slēptu veidni, kas nav vajadzīgs un ko arī nevar izņemt pēc betona ieliešanas.

WPM STOP-END profils sastāv no tērauda plāksnes, kas no vienas puses pārklāta ar īpašu elastīgu minerālo pārklājumu, lai nodrošinātu ūdensizturību betona savienojuma vietā. Tērauda loksne vidū ir perpendikulāri pagarināta ar trapecveida plākšņu sietiem, kas profilam piešķir tapas formu, palīdzot saglabāt konstrukcijas nestspējas un stiprības īpašības. Ar minerālo pārklājumu klātās ūdens barjeras tērauda loksnes platums ir 150 mm, ar loksni perpendikulāri esošā plākšņu sieta platums atkarīgs no konstrukcijas biezuma.

Kāds ir profila mērķis?

Profila mērķis ir vienkāršot dzelzsbetona konstrukciju hidroizolāciju un paātrināt betona liešanas procesu.

Vislaikietilpīgākie sagatavošanās darbu procesi ir veidņu uzstādīšana, noņemšana un hidroizolācija. WPM STOP-END profils visas šīs funkcijas veic vienlaicīgi – salaiduma šuves izveidē tas darbojas kā veidnis un izveidotās salaiduma šuves arī hidroizolē.

Kā WPM STOP-END profilu betona konstrukcijā var izmantot veidņa vietā?

Profils tiek uzstādīts konstrukcijas centrā starp armatūras stieņiem un izmantots, lai izveidotu ūdensnecaurlaidīgu salaiduma šuvi kā grīdas, sienas vai griestu veidni. Gatavojot lējumu, plākšņu siets, kas pa vidu atrodas perpendikulāri tērauda loksnei, neļauj betonam izsūkties cauri sietam, taču vienlaikus tas ļauj pietiekami iesūkties, lai radītu raupju virsmu ar labām saķeres īpašībām jaunās plātnes lējuma savienošanai.


Kā WPM STOP-END profils ir noderīgs?

WPM STOP-END profils palīdzēs ietaupīt resursus: gan laiku, gan materiālus, turklāt to ir viegli un ērti lietot!

Kopsavilkums

WPM STOP-END profilam ir divi mērķi:

  • hidroizolēt salaiduma šuves;
  • pildīt slēpta veidņa funkciju, kas pēc betona ieliešanas nav jānoņem.


WPM STOP-END profilu ražo WPMEstonia OÜ​



Ja vēlaties uzzināt, vai un kā ar WPM STOP-END profila palīdzību arī jūsu projektā betona liešanas un hidroizolācijas procesu paātrināt un padarīt to pieejamāku, sazinieties ar mums, un mēs kopā izskatīsim jūsu projektu!


Dzintars Tuvikens  

Pārdošanas vadītājs 

   +371 2510 3150
  dzintars@primostar.lv

Es piekrītu, ka šī vietne saglabās informāciju, ko es sniedzu, lai atbildētu uz manu pieprasījumu.

Separate email addresses with a comma.


Kā izmantot WPM CRACK INDUCER profilu, lai vairāk un ātrāk ielietu betonu un tajā pašā laikā hidrolizētu visu konstrukciju?
2022