Ziemassvētku vēlējumi un 2021. gada kopsavilkums
20.12.2021

Vēl viens gads ir noslēdzies. Tomēr pirms šī gada noslēguma vēlamies pateikties visiem mūsu partneriem un klientiem, kā arī Primostar grupas darbiniekiem par vēl vienu lielisko gadu! 2021. gads mums bija neticams gads.
Starp citu, mēs saņēmām Gaselli atzinību, kas liecina, ka esam starp 1% labākajiem uzņēmumiem Igaunijā, kas rada visvairāk jaunu darba vietu, kam piemīt būtiskas strauji augoša uzņēmuma īpašības (elastība, ātrums, drosme) un ievērojami aug gan apgrozījuma, gan peļņas izteiksmē. Šī atzinība ir pārliecība, ka mēs rīkojamies pareizi mūsu klientu un tirgus labā!

Taču, pirms ķeramies pie Ziemassvētku vēlējumiem, īsi ieskatīsimies 2021. gadā…

Vienmēr tiek runāts par jauniem mērķiem un pavērsieniem jaunajā gadā. Mēs izvirzījām mērķi sasniegt 1 miljona eiro apgrozījumu. Šobrīd koncerna apgrozījums ir 1,4 miljoni eiro. Tātad personāls ir paveicis teicamu darbu un, salīdzinot ar pagājušo gadu, pieaugums ir +80%!

Lielāka uzmanība šogad tika pievērsta mūsu vietnēm un to funkcionalitātei, lai informāciju saņemtu ātrāk un ērtāk. Mēs arī bijām izvirzījuši lielas cerības uz mūsu pašu zīmola WPM produktu pārdošanu. Mums par pārsteigumu pārdošanas panākumi bija lielāki nekā gaidīts!

Aplūkojot mūsu pārdošanas rādītājus, mūsu risinājumi šogad sasniedza 250 projektus visā Baltijā. Par gada populārāko produktu kļuva WPM profilu risinājumi ar kristālisko piedevu.

Šobrīd aktīvi pārdodam savus risinājumus Igaunijā, Latvijā un Lietuvā, taču aktīvi meklējam iespējas paplašināties jaunos tirgos.

Pagājušais gads, atskatoties uz pagātni, bija drudžains un vētrains. Tomēr paveikts tika daudz, un apgrozījuma pieaugums bija patīkams pārsteigums.

Ko nesīs 2022. gads?
Plānojam būt vismaz tikpat labi kā pagājušajā gadā un nedaudz vairāk! Drīzumā būs pieejami jauni izstrādāti risinājumi mūsu klientiem, lai padarītu darbu ar mums ērtāku un vienkāršāku.

Bet tagad mēs visi esam gatavi pelnītajām Ziemassvētku brīvdienām!
Novēlam visiem priecīgus Ziemassvētkus no Primostar group ģimenes un laimīgu jauno gadu! 

Indrek Uusalu – 20 gadi uzņēmumā “Primostar”
15.03.2022