Primostar prezentē ilgtspējīgus risinājumus starptautiskajos būvniecības gadatirgos
Būvniecības gadatirgos

Kopš brīža, kad Primostar radīja savus produktus ar WPM® zīmolu, mēs esam vēlējušies WPM® produktus ieviest arī ārvalstu tirgos, nodrošināt ilgtspējīgus risinājumus un demonstrēt, kā var būvēt videi draudzīgā veidā. Tāpēc regulāri piedalāmies starptautiskajos būvniecības gadatirgos. Izstādēs mums ir iespēja prezentēt Primostar hidroizolācijas risinājumus un komunicēt ar klientiem uz vietas, kas sniedz autentiskāku rezultātu un rada lielāku uzticību.

Pēdējos gados esam piedalījušies vairākos gadatirgos, kuros esam varējuši prezentēt savus inovatīvos un videi draudzīgos risinājumus:

  • Nordbygg Zviedrijā (2022)
  • Bau Vācijā (2023)
  • Building Green Dānijā (2022)
  • World of Concrete ASV (2022, 2024)
  • Concrete Expo Lielbritānijā (2024)
Indrek Uusalu Nordbygg 2024 ehitusmessilNordbygg 2024

Šī gada izstāžu sezonu sākām februārī Korejā notiekošajā izstādē Korea Build Week, kur Primostar produktus un hidroizolācijas risinājumus prezentējām pirmo reizi. Aprīlī atkārtoti piedalījāmies būvniecības gadatirgū Nordbygg 2024 Zviedrijā, kur mūsu produkcija piesaistīja lielu interesi. Apmeklētāji un interesenti bija ieradušies no tādām valstīm kā Itālija, Portugāle, Polija, Latvija, ASV, Somija, Igaunija un, protams, Zviedrija.

Septembra beigās pirmo reizi piedalīsimies izstādē BatiMat 2024 Francijā, ko gaidām ar lielu entuziasmu.

Dalība gadatirgos sniedz mums nenovērtējamas iespējas:

  • Patiesas emocijas un atsauksmes: Atrodoties uz vietas konkrētajā valstī, mēs varam vislabāk saprast, kā vietējie iedzīvotāji uztver mūsu risinājumus. Tas ļauj mums pielāgot un uzlabot produktus atbilstoši tirgus vajadzībām.
  • Izpratni par būvniecības kultūru: Katrā valstī ir noteiktas būvniecības tradīcijas un prakse. Dalība gadatirgos palīdz mums saprast, kā mūsu risinājumi iekļaujas vietējā būvniecības kultūrā, īpaši tas attiecas uz pazemes risinājumiem. 

Primostar dalība starptautiskajos gadatirgos palīdz mums pastāvīgi attīstīt un pilnveidot savus produktus, piedāvājot ilgtspējīgus un videi draudzīgus risinājumus gan Igaunijā, gan ārvalstīs. Paldies visiem, kas bijuši kopā ar mums šajos ceļojumos, un ceram uz tikšanos arī turpmākajos būvniecības gadatirgos!

Uzziniet vairāk par mūsu risinājumiem un iepazīstieties ar mums jau nākamajos gadatirgos!


Indrek Uusalu – 20 gadi uzņēmumā “Primostar”
15.03.2022